Under angreb

87-årige Ksenija Vladimirovna Vesjtjnova har set meget i løbet af sit lange liv. Og har en mening om det hele. Foto: Jesper Gormsen

87-årige Ksenija Vladimirovna Vesjtjnova har set meget i løbet af sit lange liv. Og har en mening om det hele. Foto: Jesper Gormsen

En million flygtninge og to præsidenter, der er fanget i deres egen retorik. Dét er emnet i septemberudgaven af Intet nyt fra vestfronten.
Vi bringer et øjebliksbillede fra et Rusland, der mener at man sagtens kan klare sig uden Vesten, og vi stiller skarpt på ét hjørne af den russiske industri.
Så taler vi med chefredaktøren på den nye private ukrainske tv-station Ukraine Today, der skal tage kampen op med Russia Today.
Og til slut et garanteret propaganda- og Ukraine-frit indslag: det første af en række interviews med et øjenvidne til et århundrede, den 87-årige Ksenija Vladimirovna Vesjtjneva.

Indhold:

02.07 Rusland set indefra
20.31 Den russiske flyindustri under lup
26.15 Ukraine Today – interview med chefredaktør Peter Dickinson
41.52 Øjenvidne til et århundrede – Ksenija Vesjtjeva

Værter: Jesper Gormsen og Anders Skærlund Petersen. Interview med Peter Dickinson, Ksenija Vesjtjeva.

Musik og lyd:
Interview med. Aleksej Morozov, The Arctic.

This entry was posted in Rejseberetning, Rusland, Ukraine and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.